Het gemak van online boekhouden

Als ondernemer heb je je zaakjes graag goed op orde. Dit geldt ook voor je financiële administratie. Je wilt geen gedoe met de Belastingdienst en dus doe je zaken met een deskundige boekhouder. Het helpt om je huidige boekhouding eens onder de loep te nemen. Online boekhouden levert je namelijk talloze gemakken op. Zo bespaar je al snel tijd en geld. Bovendien levert het je nog meer aantrekkelijke voordelen op.  Kleisteen maakt het dan ook gemakkelijk voor jou om je  boekhouding online te doen. 


Met Kleisteen houd je tijd over 

Je verdient graag geld als ondernemer. Dit kan alleen als je er tijd voor hebt. Een online boekhoudpakket neemt je veel werk uit handen en dus houd je tijd over om daadwerkelijk euro’s te verdienen. Bonnetjes bijvoorbeeld zijn gemakkelijk te uploaden. Logisch dus dat je kiest voor een online boekhoudprogramma. Stel dat je een ambitieuze blogger bent die graag schrijft, dan wil je niet de halve week bezig zijn met je administratie. Schrijven doe je namelijk het liefst en met onze software ben je slechts beperkt tijd kwijt aan je bedrijfsadministratie. 


Snel en eenvoudig factureren 

Online boekhouden wordt zelfs leuk, want het stelt jou in staat om snel en eenvoudig je factureren te versturen aan je klanten. Uiteraard opgemaakt in jouw huisstijl en voorzien van jouw logo. Een goed boekhoudprogramma helpt jou dus niet alleen bij het doen van een boekhouding, maar zorgt er tevens voor dat je facturen gemakkelijk digitaal verstuurt. Dit scheelt jou flink wat papierwerk en je creëert hiermee optimaal overzicht voor jezelf. 


Gemakkelijk btw-aangifte doen 

Met de juiste software doe je gemakkelijk elk kwartaal je btw-aangifte. De Belastingdienst verplicht jou om periodiek aangifte te doen van je omzet. De btw die je hiervoor in rekening hebt gebracht, draag je af aan de Belastingdienst. Als je je administratie netjes bijhoudt is het doen van btw-aangifte een fluitje van een cent. Maak daarom geheel vrijblijvend kennis met ons software programma. Boekhouden in de cloud is namelijk gemakkelijker dan je denkt! 


Efficiënt samenwerken met je boekhouder 

De boekhoudsoftware van Kleisteen stelt jou in staat om gemakkelijk met ons samen te werken. Je kunt je boekhouder of accountant namelijk toegang geven tot je administratie. Hij of zij kan dan gemakkelijk met je meekijken en zo nodig correcties aanbrengen. Uiteraard zijn hierin jouw wensen doorslaggevend. Jij bepaalt in hoeverre jij je boekhouder of accountant toegang geeft tot je account. 


Besparen op de kosten van een boekhouder 

Wil je niet onnodig veel geld uitgeven aan een boekhouder en besparen op het laten verzorgen van je bedrijfsadministratie? Dan is de keuze voor online boekhouden met Kleisteen al snel gemaakt. Tegen een laag bedrag per maand houd je zelf je boekhouding bij. Je bent dus niet elk kwartaal een paar honderd euro kwijt aan het overdragen van je administratie aan een administratiekantoor of boekhouder. Je houdt dus geld over dat je kunt uitgeven aan onder meer ontspannende activiteiten of een leuke winstuitkering aan het einde van het jaar. 


Slimme urenregistratie 

Met ons boekhoudpakket kies je tevens voor een slimme urenregistratie. Zo zie je direct hoeveel tijd je hebt besteed aan je onderneming. Dit komt weer van pas voor het bijhouden van je urenregistratie bij de Belastingdienst. Het maakt dus voor jou inzichtelijk hoeveel uren je concreet hebt besteed aan je onderneming en wat dit jou oplevert. Kortom, dit maakt ondernemen absoluut leuker. 


Hierom kies je voor Kleisteen 

De keuze voor een bepaald boekhoudprogramma laat je onder meer afhangen of je je bij iemand prettig voelt en wat iemand voor kennis en expertise in huis heeft. Bij Kleisteen hoef je je nergens druk om te maken inzake je boekhouding. Wij waren in 2003 namelijk een van de eersten met online software voor zzp’ers en het mkb. Probeer onze software gratis uit en weet waar je voor kiest. Dit maakt ondernemer zijn ongetwijfeld aantrekkelijk!